• Welke trainingsstijl past het best bij jou?

Welke trainingsstijl past het best bij jou?

Je begint net met sporten of je hebt het wel gezien in die veel te drukke sportschool en bent toe aan wat nieuws. Bij The Bootcamp Club geven we trainingen in de buitenlucht voor iedereen! Alleen nog even kiezen welke training het beste bij jou past.

 

Low, Medium, High intensity

Bij Low-, Medium- en High intensity geven we bootcamps op niveau. Begin je net met sporten, wil je graag in je eigen tempo je conditie en kracht opbouwen en vind je het leuk om kennis te maken met bootcamp? Dan raden wij aan om Low Intensity Bootcamp te proberen. 
 

Voor de meer ervaren sporter is Medium Intensity het meest geschikt. Bij Medium Intensity wordt er een intensieve training gegeven met weinig rustmomenten. Ben jij al bekend met de sporttermen zoals squats, burpees en lunges? Dan zien we jou snel bij de Medium Intensity Bootcamp. 
 

Voor de echte sportfanaat bieden wij ook nog de High Intensity bootcamp.Tijdens de High Intensity Bootcamp draait het om een full-body work-out, maar dan op een nog hoger niveau! Ben jij een echte bikkel en weet jij niet wat opgeven is? Dan is High Intensity echt iets voor jou!

 

Power 

Bij Power Bootcamp richt je je op uithoudingsvermogen en spierverstevigende oefeningen door middel van losse materialen zoals kettlebells, battle ropes en sandbags. Dus vind jij het leuker om met materialen te sporten? Dan zien we je graag bij de Power Bootcamp!

 

Kickboks

Vind je het leuk om te Bootcampen en daarbij ook wat Kickboks technieken bij te leren? Dan ben je bij deze Training helemaal op je plek! Bij Kickboks Bootcamp richt je je op conditie, techniek, lenigheid en reactievermogen en krijg je les van professionele trainers. 

 

Yoga

Wil je iets anders doen dan spiermassa kweken of conditie opbouwen? Dan hebben wij ook nog Yoga Bootcamp! Hier focussen we ons meer op souplesse en coördinatie, wat minstens net zo belangrijk is! Wil jij je lichaam weer even helemaal in balans krijgen? Dan is Yoga Bootcamp de perfecte keuze!

 

Mommy

Ben je net bevallen en wil je op een goede en verantwoorde  manier toch kunnen sporten tijdens je herstel? Dan kan deze Mommy Bootcamp je daar enorm bij helpen. Na de zwangerschap is het risico op blessures en bekken(bodem) klachten namelijk aanwezig en is het belangrijk dat je op een verantwoorde manier traint. Onze gecertificeerde en ervaren trainers helpen hierbij en kunnen al je vragen beantwoorden!

 

Over all, wij bieden Bootcamps aan voor iedereen! Het is ook leuk om de verschillende trainingen af te wisselen. Power- en Yoga Bootcamp gaan bijvoorbeeld heel goed samen. Power zorgt voor het opbouwen van spiermassa en Yoga Bootcamp houdt je spieren lekker soepel zodat je uiteindelijk meer progress maakt! 

 

Bij welke Bootcamp training zien we jou binnenkort?

 
  • Toegevoegd op : 06-10-2019

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)