• Trainers gezocht door heel Nederland

Trainers gezocht door heel Nederland

 

Looking for STARS!
 
The Bootcamp Club is een sportbedrijf met als missie om iedereen elke dag een beetje gezonder en gezelliger te maken. Niet voor niets bestaat ons logo uit een klavertjevier wat het het universele symbool van geluk staat. Uiteindelijk is dat waarvoor we het allemaal doen. Mensen een beter leven geven. Dat doen we door onze Bootcamp Trainingen, door de inzet van health coach sterren en door de entertainer uit te hangen om mensen aan het lachen te maken. We zijn natuurlijk wel serieus, we hebben een berg aan fitness kennis in huis en dat willen we graag overbrengen. We maken gezondheid cool door een merk te bouwen dat creativiteit, energie en fun uitstraalt. 
 
Dit merk wordt door een awesome team als een pitbull bewaakt en met veel liefde uitgebouwd. 
Ons team bestaat uit 30 medewerkers en 6 franchisenemers door heel Nederland. Samen geven wij 3.500 Bootcamp trainingen per maand aan bijna zo'n 90.000 sporters. 
 
Voor onze Bootcamp Trainingen zijn wij op zoek naar een:
Doorzetter, groepsbeest, health & fitness freak, entertainer, creatieveling, inspirator en voorbeeldfiguur oftewel een BOOTCAMP TRAINER M/V (10 uur) 
 
Kun jij groepen enthousiasmeren? Vind je het leuk om jouw fitness obsession over te brengen? Ben je in het bezit van een Fitness A-diploma of ben je geschoold door Defensie? Lijkt het je leuk om beginnende sporters, moeders en superfitte mensen sportief uit te dagen? Dan willen wij jou heel graag leren kennen. Als je verder nog onvermoeibaar, creatief en flexibel bent dan lijkt het ons duidelijk, jij hoort in ons team en wij willen jou graag de kans geven om binnen ons bedrijf te shinen.
 
In de Bootcamp Instructeur-opleiding van de AALO en tijdens de The Bootcamp Club trainersdagen i.s.m. onze hoofdsponsor Nike brengen we het TBCC DNA over en leren we je de fijne kneepjes van het Bootcamp-vak. Stuur een mailtje met jouw cv, een korte motivatie (6 regels) en foto naar betreffende Regiomanager (overzicht) en hopelijk mogen we jou snel ontmoeten.

Wat kunnen we bieden:
- +/- 10 uur per week (loondienst);
- meegroeien met bedrijf;
- gezellige, informele en dynamische werksfeer;
- binnen en buiten les geven + uitbouwen van de lessen;
 
Ben je enthousiast? Kijk voor meer informatie over The Bootcamp Club op www.thebootcampclub.nl en mail je CV, motivatie en elevatorpitch naar desbetreffende Regiomanager of algemeen@thebootcampclub.nl

- - - - - - - 

Pip Vloothuis | Regiomanager Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel
groningen@thebootcampclub.nl
Friesland@thebootcampclub.nl
Drenthe@thebootcampclub.nl
overijssel@thebootcampclub.nl

Sander Rotteveel | Amsterdam, Noord-Nederland West en Zuid-Holland Noord
amsterdam@thebootcampclub.nl
nnw@thebootcampclub.nl
zhn@thebootcampclub.nl

Romy van den Berg | Regiomanger Utrecht en Amersfoort
utrecht@thebootcampclub.nl
amersfoort@thebootcampclub.nl

Sanneke Anker | Regiomanager Noord Brabant
brabant@thebootcampclub.nl

Linda de Graaff | Regiomanager Zuid-Holland Zuid
‚Äč
zhz@thebootcampclub.nl

  • Toegevoegd op :

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)