• Vacature: Marketing Manager | 36-40 uur

Vacature: Marketing Manager | 36-40 uur

Vacature Marketing Manager 
Met ruim 100 trainingslocaties en maandelijks 2.000 trainingen op de particuliere en zakelijke markt is The Bootcamp Club het grootste bootcamp bedrijf van Nederland. Dat willen we graag zo houden. Sterker nog, we willen hard doorgroeien. De stip op de horizon is gezet en we barsten van de innovatieve ideeën. Zin om met ons mee te groeien en te bouwen aan The Bootcamp Club 2.0? Wij zijn per direct op zoek naar een Marketing Manager voor ons hoofdkantoor in Amsterdam

The Bootcamp Club is een outdoor sportbedrijf met de missie iedereen elke dag een beetje gezonder en gelukkiger te maken. Dat doen we door onze trainingen en door mensen aan het lachen te maken. We zijn natuurlijk wel serieus, we hebben bergen fitnesskennis in huis en dat willen we graag overbrengen. 

Wie zoeken wij?
Ben jij een ondernemende, doelgerichte, overtuigende communicator? Is PR je niet vreemd en ben je in staat om een goede crossmediale strategie neer te zetten op landelijk niveau? Is digital savvy en heb jij een creatieve pen? Heb jij al enige ervaring in het vak en ben jij opzoek naar een leuke uitdaging in de sportwereld? Solliciteer dan nu bij The Bootcamp Club en wordt de drijvende kracht op de marketing afdeling. 

Als Marketing Manager ben je dé specialist in het plannen, structureren, organiseren en coördineren van marketing campagnes en zet jij de lijnen uit op landelijk niveau. Jij neemt de lead op het gebied van externe communicatie en public relations en werkt aan projecten van A tot Z. Je bent een echte duizendpoot en schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden. Daarbij werk je zelfstandig aan de marketingstrategie en marketingplannen en geef je handen en voeten aan operationele taken welke hieruit voortvloeien. Je bent regelmatig bezig met het ontwikkelen van landingspagina’s, het up to date houden van de website, e-mail en sms marketing, het schrijven van teksten voor verschillende doeleinden, het briefen van de externe designer en het coördineren van verschillende fotoshoots. Verder geef jij invulling aan onze landelijke social media kanalen en schakel jij regelmatig met onze online marketing specialist betreft SEA en SEO. Het leuke van deze functie is dat je in de breedste zin van het woord bezig bent met marketing en communicatie werkzaamheden en veel vrijheid krijgt om dingen naar je eigen hand te zetten. Dit doe je niet alleen voor de consumentenmarkt, want ook bij de zakelijke markt wordt jouw expertise ingeschakeld. Je werkt zelfstandig en rapporteer rechtstreeks aan de Algemeen Directeur, maar bent ook een teamplayer en vindt het leuk om een stagiaire te begeleiden. 

Wat wij van je verwachten
- Dat je communicatie- en PR-strategieën kunt uitwerken en coördineren;
- Het ‘verhaal van The Bootcamp Club’ weet over te brengen aan onze (potentiële) klanten;
- Dat je het leuk vindt om in een klein team te werken;
- Dat je affiniteit hebt met buitensport.

Jouw profiel
- +/- 2 jaar relevante bureau ervaring
- Je beheerst de Nederlandse taal tot in perfectie, naast goede beheersing van de Engelse taal;
- Je hebt zeer sterke schrijfvaardigheden (stage en/of werkervaring hierin is een pré);
- Je staat sterk in je schoenen, bouwt relaties, bent commercieel, communicatief vaardig en leergierig;
- Je toont jouw enthousiaste karakter door proactief dingen op te pakken;
- Enige kennis van van Photoshop en Indesign is een pré

Wat bieden we jou?
- 36-40 urig arbeidscontract
- Doorgroeimogelijkheden bij een bedrijf in ontwikkeling;
- Marktconform salaris;
- Altijd en overal gratis sporten bij The Bootcamp Club;
- De tijd van je leven!

Tot slot: je bent een sociale teamplayer die perfect in de organisatie past; je luncht en sport graag mee.

Interesse? Stuur een mail met CV en motivatie naar Rik Wolfsen via algemeen@thebootcampclub.nl

  • Toegevoegd op : 08-01-2020

Reageer

Login of registreer om een reactie achter te laten.

Reacties (0)